13 Buku Masakan Daripada Black Chef Yang Perlu Ditambah pada Senarai Bacaan Anda

Jika anda membeli produk atau perkhidmatan yang disemak secara bebas melalui pautan di tapak web kami, SheKnows mungkin menerima komisen ahli gabungan.

Banyak yang perlu dipelajari tentang masakan Afrika Amerika. Sebenarnya, Muzium Nasional Sejarah dan Budaya Afrika Amerika di DC menyusun buku masakan yang dicalonkan untuk Anugerah Buku Yayasan James Beard, Buku Masakan Sweet Home Cafe, yang bukan sahaja menampilkan lebih daripada 100 hidangan yang diilhamkan oleh makanan daripada budaya Afrika Amerika, tetapi ia juga menyoroti peranan yang dimainkan oleh orang Afrika Amerika dalam mencipta dan membentuk masakan Amerika.

Sejak itu, masakan Afrika Amerika terus berkembang — dan kami mempunyai ramai cef Hitam yang terkenal untuk berterima kasih atasnya, ramai daripada mereka telah mengumpulkan resipi masakan Selatan, makanan jiwa dan kreol terbaik mereka dalam buku masakan yang memenangi anugerah terlaris.

Daripada pencuci mulut dan hidangan mesra vegan kepada hidangan yang unik pada makanan jiwa dan gabungan sempurna masakan berasaskan tumbuhan Afrika, Asia, Caribbean dan Selatan, di hadapan adalah 12 buku masakan terbaik yang ditulis oleh tukang masak Hitam yang benar-benar harus ditambahkan pada koleksi anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *