Costco Menjual Cheesecake Besar-besaran yang Rasanya Sama Seperti Musim Panas

Ada sebab mengapa bahagian roti Costco adalah tempat pertama kami menaiki troli ketika kami memasuki kedai diskaun kegemaran kami. Di situlah barang baik, dan salah satu sebab utama kami mendaftar untuk menjadi ahli Costco. Pasti, bahagian beku dan makan malam yang disediakan oleh Costco juga menggembirakan, dan kami juga dikenali untuk membeli perabot dari kedai (hello, Cloud Couch dupes!), Tetapi kedai roti adalah tempat kami menjumpai pencuci mulut kegemaran kegemaran yang kami idamkan musim selepas itu musim. Oleh itu, ketika kami melihat makanan penutup strawberi musim panas yang dikeluarkan Costco, kami tahu bahawa kami harus menambahkannya ke troli.

Misi kami di SheKnows adalah untuk memperkasakan dan memberi inspirasi kepada wanita, dan kami hanya menampilkan produk yang kami rasa anda akan suka sama seperti kami. Harap maklum bahawa jika anda membeli sesuatu dengan mengklik pautan dalam cerita ini, kami mungkin akan mendapat komisen kecil dari penjualan tersebut.

Ini kek keju strawberi mereka. Kami sentiasa bersemangat untuk menggali cheesecake, terutama yang dihiasi dengan strawberi musim panas yang manis, tetapi hakikat bahawa berat ini lebih dari lima paun lebih manis lagi. Tidak juga Gadis Emas boleh merobohkan kek keju dalam satu sesi. Ini adalah ukuran yang sempurna untuk pesta ulang tahun dan barbeku, atau untuk menikmati satu keping dalam satu masa selama satu atau dua minggu.

Kami mendengar bahawa pencuci mulut kembali ke Costco berkat akaun Instagram CostcoHotFinds. Mereka melihatnya di bahagian roti Costco, di mana ia dijual dengan harga hanya $ 16.99.

Kek cheesecake terdiri daripada kerak crake cracker graham yang dihiasi dengan lapisan tebal cheesecake yang kaya dan halus. Ia diakhiri dengan topping krim masam yang tajam, yang membantu mengimbangi rasa manis pengisian dan lapisan strawberi musim panas.

Tidak ada makanan musim panas yang besar tanpa sepotong kue keju ini untuk pencuci mulut, dan selepas itu anda tidak akan memerlukan apa-apa selain bersantai di tempat tidur gantung sehingga matahari terbenam. Lagipun, bukankah begini semua hari musim panas harus berakhir?

Puaskan gigi manis anda dengan barang roti Costco yang lebih hebat yang terdapat di galeri di bawah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *