Hidangan Sarapan Permulaan Terunggul Ina Garten Menggabungkan Dua Kegemaran Awal Pagi

Jika anda membeli produk atau perkhidmatan yang disemak secara bebas melalui pautan di tapak web kami, SheKnows mungkin menerima komisen ahli gabungan.

Kami mempunyai beberapa resipi wafel yang lazat dan kentang goreng yang lazat, tetapi Ina Garten sekali lagi menyemarakkan repertoir kami dengan menyikat kedua-duanya. Betul, mulakan hari anda dengan betul dengan Waffle Iron Hash Browns (jangan risau, kami juga akan keluar!)

Resipi pemula ini boleh memasak sehingga enam orang pada satu masa, menggunakan bahan-bahan seperti bawang kuning, kentang pembakar, tepung serba guna dan lada hitam yang dikisar, untuk menamakan beberapa.

Walaupun resipi ini mungkin kelihatan menakutkan pada mulanya, ia mudah apabila anda memberi tumpuan kepada asas. Anda mulakan dengan menyediakan dengan seterika wafel, pemproses makanan, mangkuk adunan kegemaran anda dan pelbagai bahan yang disebutkan secara ringkas. Ia bermula dengan memerah kelembapan dari kentang dan berakhir dengan memasak sehingga 10 minit, bergantung pada besi wafel.

Seperti yang kami katakan, Barefoot Contessa tahu cara menyelerakan mana-mana hidangan asas pada hari itu. Walaupun kami sudah terbiasa dengan dia menggunakan rempah ratus dan sos sebenar, kombinasi yang tidak dijangka ini pastinya akan memuaskan hati semua orang di rumah untuk makan tengah hari Ahad.

Semak resipi Waffle Iron Hash Browns di sini.

Jika anda juga mengidamkan minuman segar yang diluluskan oleh Garten untuk wafel pagi anda, lihat Garten’s Prosecco dan ramuan oren darah: Aperol Spritz yang ikonik. Anda boleh mendapatkan resipi Aperol Spritz di sini.

Dan kerana ia adalah resipi asal daripada buku masakan terlaris Garten, Makanan Keselesaan Moden: Buku Masakan Contessa Barefoot — mungkin dapatkan salinan untuk diri sendiri untuk lebih banyak resipi sarapan paginya.

Makanan Keselesaan Moden: Buku Masakan Contessa Tanpa Alas Kaki

$19.00, asalnya $35.00

di Amazon.com

Beli sekarang

Daftar

Sebelum anda pergi, lihat resipi makan malam malam mingguan Ina Garten yang mudah di bawah:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *