Martha Stewart Memberi Caprese Salad Twist Grilled yang Mudah dan Berasap

Salah satu perasaan yang paling tidak selesa adalah menghidupkan dapur anda di tengah-tengah hari musim panas yang terlalu panas. Pada masa-masa seperti ini, kita memilih makanan yang akan membantu kita tetap segar dan sejuk, dan yang memerlukan sedikit masakan. Oleh itu, ketika kami melihat bahawa Martha Stewart telah berkongsi resipi salad yang lazat, kami tahu itulah yang ingin kami makan sepanjang musim panas ini. Diisi dengan terung, mozzarella, dan tomato – inilah hidangan yang kami perlukan dalam hidup kami. Lihatlah, kelainan Martha Stewart pada salad Caprese: Resipi Salad Terung, Tomato, dan Mozzarella ini.

Misi kami di SheKnows adalah untuk memperkasakan dan memberi inspirasi kepada wanita, dan kami hanya menampilkan produk yang kami rasa anda akan suka sama seperti kami. Harap maklum bahawa jika anda membeli sesuatu dengan mengklik pautan dalam cerita ini, kami mungkin akan mendapat komisen kecil dari penjualan tersebut.

“Pada musim panas, perkara terakhir yang ingin anda lakukan adalah menambahkan haba tambahan ke rumah anda dengan menggunakan pembakar kompor anda dan menggerakkan oven,” kata Stewart pada catatan IGnya. Dia menambah: “Untuk sisi yang mudah, cuba tambahkan terung panggang ke salad caprese klasik mozzarella segar, tomato, dan kemangi untuk pesta sayur musim panas.”

Kedengarannya enak, dan yang terbaik, ini adalah makanan cepat dan mudah untuk membuat anda akan berasa puas. Makan salad pada musim panas tidak pernah terdengar lebih baik!

Dapatkan resipi Terung, Tomato, dan Mozzarella Salad Martha Stewart secara dalam talian. Dan jika anda mahukan lebih banyak resipi makanan musim panas, lihatlah Martha Stewart’s Makanan Setiap Hari 60 Hari Musim Panas buku masakan.

Sebelum anda pergi, lihat tayangan slaid kami di bawah:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *