Martha Stewart Menambah Twist Manis pada Resipi Kuki Tiga Langkah Klasik Ini

Jika anda membeli produk atau perkhidmatan yang disemak secara bebas melalui pautan di tapak web kami, SheKnows mungkin menerima komisen ahli gabungan.

Masa untuk menikmati pencuci mulut yang ringan dan lapang dari pantri Martha Stewart. Kami akan meneruskan azam Tahun Baru kami yang mementingkan kesihatan, tetapi itu tidak bermakna kami tidak boleh menikmati resipi biskut yang ringkas dan lazat untuk hari-hari curang tersebut.

Pada 15 Jan, Stewart menyiarkan video yang lazat tentang kuki wafel klasik ini daripada segmen Martha Bakes pada profil Instagramnya. Dia menyiarkannya dengan kapsyen, “Selalunya dijual sebagai makanan ringan jalanan di Belanda, stroopwafel datang dari bandar yang sama yang terkenal dengan keju Gouda. Ia adalah hidangan dekaden yang diperbuat daripada dua biskut wafel yang diapit bersama karamel.”

Untuk membuat kuki wafel yang halus, anda perlu mengambil beberapa bahan dapur ruji seperti tepung serba guna, ekstrak vanila, ekstrak lemon dan banyak lagi. Untuk isi karamel yang kaya, anda juga memerlukan kebanyakan bahan asas, kecuali untuk pergi ke kedai runcit untuk mengambil biji vanila.

Kecuali untuk isi karamel, sandwic biskut yang lazat ini hanya memerlukan tiga langkah untuk mencipta kesempurnaan. Anda bermula dengan mengasingkan beberapa bahan ke dalam mangkuk yang berbeza dan berakhir dengan menyebarkan inti karamel buatan sendiri.

Jika anda atau anak kecil anda tidak mempunyai rasa manis, jangan risau — wafel boleh dimakan secara berasingan dan resipinya sehingga sedozen!

Dapatkan resipi Martha’s Stroopwafels di sini.

Jika anda mengidam lebih banyak pencuci mulut Stewart seperti kami, manjakan diri anda dengan Pencuci mulut Buah-buahan Martha Stewart: 100+ Cara Lazat untuk Menikmati Yang Terbaik Setiap Musim.

Pencuci mulut Buah-buahan Martha Stewart: 100+ Cara Lazat untuk Menikmati Yang Terbaik Setiap Musim

$28.99

di Amazon.com

Beli sekarang

Daftar

Puaskan hati manis anda dengan barangan bakeri Costco yang lebih hebat dilihat dalam galeri di bawah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *