Mulakan 2022 Dengan Smoothie Manis & Citrus-y Martha Stewart

Jika anda membeli produk atau perkhidmatan yang disemak secara bebas melalui pautan di tapak web kami, SheKnows mungkin menerima komisen ahli gabungan.

Kami telah melihat kek coklat yang banyak, salad yang sangat sihat, tetapi kini kami memulakan 2022 dengan resipi smoothie yang cepat dan lazat daripada Martha Stewart. Dan kami benar-benar jatuh cinta dengan resipi baru ini.

Pada 1 Jan, Stewart menyiarkan gambar smoothie oren terang yang menarik dari segi estetik dengan kapsyen, “Mulakan tahun baru dengan ceria dengan smoothie sitrus cerah ini yang menggabungkan dua oren yang dikupas dengan susu dan vanila untuk mencipta semula yang lebih kaya serat. versi Orange Julius.”

Ramai pengulas cepat berkongsi pengetahuan serantau, mengatakan bahawa smoothie ini mempunyai nama lain yang dipanggil, “Morir Soñando.” Morir Soñando ialah smoothie ini tetapi merupakan minuman menyegarkan popular yang berasal dari Republik Dominican.

Tidak seperti beberapa resipi Stewart yang lebih kompleks, snek yang berkhasiat dan lazat ini hanya mengambil masa lima minit untuk dibuat. Smoothie satu langkah hanya memerlukan empat bahan, dua daripadanya ialah oren dan ekstrak vanila.

Dapatkan resipi Orange-Vanilla Shake (atau Morir Soñando) dari tapak Martha Stewart di sini.

Tetapi jika oren bukan perkara anda, mungkin lihat resipi smoothie blueberry Stewart. Walaupun mengambil masa dan langkah yang sama, ia memerlukan lebih banyak bahan seperti yogurt, beri biru dan madu.

Dapatkan resipi Blueberry Smoothie dari laman web Martha Stewart di sini.

Dan jika anda mahukan lebih banyak Stewart pada tahun 2022, kami tidak menyalahkan anda. Nasib baik, dia mempunyai banyak buku masakan dalam talian, dan salah satu kegemaran kami ada dijual, jadi cuba lihat Buku Panduan Baking Martha Stewart di Amazon.

Buku Panduan Baking Martha Stewart

$22.99, asalnya $40.00

di Amazon.com

Beli sekarang

Daftar

Sebelum anda pergi, lihat tayangan slaid kami di bawah:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *