Pasta Lima Bintang Terbaru Giada De Laurentiis Menggunakan Bahan Yang Mengejutkan & ‘Masin’ Ini

Jika anda membeli produk atau perkhidmatan yang disemak secara bebas melalui pautan di tapak web kami, SheKnows mungkin menerima komisen ahli gabungan.

Sudah 2022 dan kami masih menggemari resipi pasta Giada De Laurentiis yang mudah dan lazat. Pada 21 Jan, De Laurentiis menyiarkan gambar yang terang dan lazat hasil ciptaan pasta terbarunya, dengan ramuan rahsia ikan bilis. “Jangan takut ikan bilis!” Dia berkata, “Ramuan berperisa ini sangat berkesan, dan ia digunakan dalam banyak hidangan Itali – dan kebanyakannya anda tidak akan pernah meneka. Ia menambahkan rasa umami masin yang kaya pada setiap hidangan yang disentuhnya. Ketik pautan profil untuk resipi pasta ikan bilis bawang putih ini – dan filet ikan bilis yang kami buat!”

Dengan gabungan masa persediaan dan memasak selama 30 minit sahaja, hidangan pasta ini lazat dan serba boleh — sehinggakan De Laurentiis menganggapnya sebagai “hidangan pantri”. Dia menerangkan bahawa “anda boleh menggunakan hampir semua sayur-sayuran yang anda ada, sama ada arugula, kangkung bayi atau bayam yang dipanggil. Ia adalah jenis hidangan yang saya hampir selalu mempunyai segala-galanya untuk dicampak bersama.”

Kini resipi pemula ini, walaupun sangat serba boleh, hanya memerlukan beberapa bahan seperti pasta pendek (Fiorentini, Strozzapreti atau Farfalle), minyak zaitun extra-virgin, bayam bayi, pes ikan bilis dan banyak lagi.

Pasta lima langkah telah anda mulakan dengan air masin mendidih dan berakhir dengan memercikkan baki minyak zaitun untuk kelembapan optimum.

Semak resipi Pasta Ikan Bilis Bawang Putih lima bintang De Laurentiis di sini.

Jika anda inginkan lebih banyak hidangan pasta De Laurentiis yang lazat, lihat salah satu buku masakan pertamanya, Everyday Italian: 125 Simple and Delicious Recipes di Amazon Kindle.

Bahasa Itali Setiap Hari: 125 Resipi Mudah dan Sedap: Buku Masakan

$9.99, asalnya $35.00

di Amazon.com

Beli sekarang

Daftar

Sebelum anda pergi, lihat galeri kami di bawah:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *