Piza Mini Prosciuitto Giada De Laurentiis ‘Comel & Sedap

Dalam kata-kata bijaksana Giada De Laurentiis, “tidak ada pembuka selera yang lebih baik daripada pizza mini” – dan koki dari semua perkara Itali hanya mempunyai resipi untuk pizza yang mengambil makanan kegemaran anak anda dan menaikkannya dengan kombinasi rasa yang tidak dapat ditolak. Memasangkan prosciutto masin dengan keju kambing yang tajam dan dan bawang karamel manis pada kerak kecil, Bawang Karamel De Laurentiis dan Pizzettes Prosciutto tidak diragukan lagi adalah makanan ringan yang cepat dan mudah, yang anda harap anda dapati lebih awal.

Misi kami di SheKnows adalah untuk memperkasakan dan memberi inspirasi kepada wanita, dan kami hanya menampilkan produk yang kami rasa anda akan suka sama seperti kami. Harap maklum bahawa jika anda membeli sesuatu dengan mengklik pautan dalam cerita ini, kami mungkin akan mendapat komisen kecil dari penjualan tersebut.

“Tidak ada makanan pembuka yang lebih baik daripada pizza mini, dan mungkin tidak ada topping yang lebih baik daripada ini: bawang karamel manis, keju kambing dan prosciutto,” tulis De Laurentiis.

Untuk pizza De Laurentiis, anda memerlukan sebilangan kecil bahan asas, termasuk minyak zaitun, garam halal, lada hitam segar, dan gula, serta ramuan de Provence, beberapa bawang besar, keju kambing, dan prosciutto. Dan untuk menjadikan prosesnya lebih mudah (ya, tolong!), Beli doh pizza di kedai.

Untuk memulakan, caramel bawang anda dengan memasaknya dengan garam, lada, herba de Provence dan gula. Ini akan memakan masa sekitar 45 minit hingga satu jam. Kemudian, setelah memasukkan adunan pizza anda ke dalam bulatan (menggunakan pemotong kue, yang boleh anda temukan di Amazon dengan harga $ 7), tutup dengan bawang karamel dan keju kambing, dan bakar selama kira-kira 10 minit.

Set Pemotong Biskut KSPOWWIN

$ 6.99

di Amazon.com

Beli sekarang

Mendaftar

Tarik pizza oven anda, di atas dengan prosciutto – dan nikmati!

Dapatkan resipi Caramelized Onion and Prosciutto Pizzettes yang lengkap di Giadzy.

Mencari lebih banyak resipi musim panas? Giada De Laurentiis mempunyai banyak:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *