Resipi Coklat Panas Mexico Ini Akan Menceriakan Hari-hari Anda Terperangkap di Dalam Rumah

Jika anda membeli produk atau perkhidmatan yang disemak secara bebas melalui pautan di tapak web kami, SheKnows mungkin menerima komisen ahli gabungan.

Apabila anak-anak sedang tidur, tetapi anda berada di malam yang panjang, adalah baik untuk menjamu diri anda dengan koko panas yang hangat. Tapi biarlah, resepi marshmallow dan koko lama yang kami gunakan sejak sekolah menengah semakin penat. Nasib baik, kami menemui resipi coklat panas yang lebih pedas, beralkohol dan sangat lazat daripada Instagram bukan untung!

Poderistas, sebuah organisasi bukan untung yang terkenal kerana membina dan meraikan budaya Latin, menyiarkan resipi coklat panas yang lazat yang akan menjadi resipi kegemaran kami tidak lama lagi. Mereka menyiarkan foto coklat panas dan resipi dengan kapsyen comel, “Rancangan malam ini: Pasang muzik kegemaran anda, Angkat kaki anda, Hisap Coklat Panas Mexico ini dengan kelainan. Untuk tendangan tambahan, kacau semuanya dengan batang kayu manis. Buenas noches!”

Kini resipi memerlukan asas, tetapi apa yang membezakannya daripada resipi koko asas yang lain ialah penambahan serbuk cili, coklat Mexico dan minuman keras Kahlua kegemaran anda.

Langkah-langkah untuk mencipta koko untuk dewasa sahaja ini adalah kalis mudah. Anda mulakan dengan menggabungkan semua bahan ke dalam periuk dan menghidangkannya dengan sedikit Kahlua (atau krim putar jika anda tidak merasainya).

Jika anda tidak mempunyai bahan-bahan yang mengejutkan ini sedia ada, jangan risau ― itulah gunanya membeli-belah di Internet.

Ibarra Coklat Mexico 19 oz. (3-Pek)

Ibarra Coklat Mexico 19 oz. (3-Pek)

$23.99

di Amazon.com

Beli sekarang

Daftar

Serbuk Cili Hitam McCormick, 20 oz

Serbuk Cili Hitam McCormick

$5.49

di Amazon.com

Beli sekarang

Daftar

Liqueur Kahlua

Liqueur Kahlua

$32.95

Beli sekarang

Daftar

Anda boleh mendapatkan resipi Coklat Panas Mexico untuk Dewasa di sini dan mulakan musim sejuk dengan penuh semangat!

Sebelum anda pergi, lihat galeri di bawah:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *