Resipi Pancake Tanpa Gluten Baharu Giada De Laurentiis Akan Menjadi Tambahan Terbaru kepada Repertoir Sarapan Anda

Jika anda membeli produk atau perkhidmatan yang disemak secara bebas melalui pautan di tapak web kami, SheKnows mungkin menerima komisen ahli gabungan.

Kami memulakan 2022 dengan cara yang sihat, antara matlamat senaman dan resipi baharu yang berkhasiat. Untuk memulakan gaya hidup baharu kami yang lebih sihat, kami tertumpu pada resipi Pancake Quinoa baharu Giada De Laurentiis. Pada 8 Jan, De Laurentiis menyiarkan gambar beberapa pancake yang menyelerakan ke halamannya @thegiadzy. Dia menyiarkannya dengan kapsyen, “Disahkan Memulakan hujung minggu dengan penkek quinoa @Giadadelaurentiis! Kadangkala, penkek membuatkan kami berasa sesak dan lembap – tetapi flapjack tanpa gluten dan bertatah quinoa ini tidak boleh menjadi lebih bertentangan.”

Betul, kami sudah menyukai quinoa, tetapi kami boleh tahu kami sudah pun akan menyukai resipi sarapan baru ini. Dengan jumlah masa kurang daripada 30 minit, resipi penkek bebas gluten beliau adalah tambahan yang sempurna untuk repertoir sarapan keluarga anda. Walaupun resipi mungkin memerlukan banyak bahan, ia sangat mudah untuk ditangani sebagai pemula.

Bercakap tentang bahan-bahan, beberapa yang utama untuk diambil adalah quinoa, ekstrak vanila, tepung oat dan yogurt tanpa tenusu, untuk menamakan beberapa. Dan walaupun terdapat banyak bahan, terdapat hanya beberapa langkah untuk menyempurnakan resipi. Anda mulakan dengan mencampurkan beberapa bahan dan kemudian, sebelum membalikkan flapjacks anda; anda hanya sapu mereka semua dengan minyak.

Dapatkan resipi Quinoa Pancakes De Laurentiis di sini.

Dan dapatkan beberapa hidangan yang lebih sihat dan menyelerakan daripada buku masakan terbaru De Laurentiis. Eat Better, Feel Better: My Recipes for Wellness and Healing Inside and Out tersedia di Amazon dengan potongan 40 peratus untuk masa yang terhad.

Makan Lebih Baik, Rasa Lebih Baik: Resipi Saya untuk Kesejahteraan dan Penyembuhan, Dalam dan Luar

$19.48, asalnya $32.50

di Amazon.com

Beli sekarang

Daftar

Sebelum anda pergi, lihat galeri kami di bawah:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *