Resipi Salad Satu Langkah Martha Stewart Dikatakan Membawa ‘Tuah’ Jika Anda Makan Pada Hari Ini

Jika anda membeli produk atau perkhidmatan yang disemak secara bebas melalui pautan di tapak web kami, SheKnows mungkin menerima komisen ahli gabungan.

Dengan mana-mana tahun baru, perubahan baru berlaku. Sama ada perubahan dalam sikap atau perubahan dalam diet, ia sentiasa baik untuk bersedia. Dan dengan Martha Stewart sentiasa menunjukkan resipi yang menakjubkan, sukar untuk tidak berasa sedikit bermotivasi untuk makan dengan lebih sihat. Sebagai hidangan tahun baru, dia berkongsi resipi Salad Kacang Hitam dengan Saderi yang dikatakan membawa tuah kepada anda jika anda memakannya pada Hari Tahun Baru.

Pada 30 Dis, Stewart berkongsi foto salad yang lazat dengan kapsyen, “Kami bersedia untuk mencuba apa sahaja yang menjanjikan keberuntungan—dan itu termasuk menerima tradisi selatan memakan kacang bermata hitam pada Hari Tahun Baru. Untuk permulaan yang benar-benar baru, cedok hidangan sampingan yang mudah dan pedas ini, yang membawa kacang bermata hitam ke dalam kawasan yang segar dan rangup.”

Jadi kita boleh makan hidangan lazat ini dan mendapat tuah jika kita makan pada Tahun Baru? mana tangkapannya? (Tidak ada, jangan risau.)

Resipi satu langkah ini memerlukan pelbagai bahan seperti bawang merah, kacang bermata hitam, saderi, pasli dan beberapa bahan tambahan yang lebih lazat.

Resipi ini hanya mengambil masa 20 minit, dengan separuh daripada masa itu dikhaskan untuk merendam bawang dalam cuka. Kemudian lakukan beberapa perkara lagi dan Voila! Nasib baik dalam mangkuk.

Dapatkan resipi Black-Eyed-Pea-Salad dengan Seleri di tapak Stewart di sini.

Dan untuk memulakan 2022 dengan betul dengan merawat diri anda dengan buku masakan Martha Stewart Living, Meatless: Lebih Daripada 200 Resipi Vegetarian Terbaik di Amazon.

Tanpa Daging: Lebih Daripada 200 Resipi Vegetarian Terbaik

$26

di Amazon.com

Beli sekarang

Daftar

Sebelum anda pergi, lihat tayangan slaid kami di bawah:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *