Sorbet Cranberry

Pengarang tetamu Garrett datang untuk membuat sorbet cranberi ini untuk kami pada hari yang lain, sangat bagus! Walaupun dalam cuaca yang menyejukkan tulang. ~Elise

Saya agak gila kranberi pada masa ini. Loko biasa. Dari hujung yang dalam. Anda lihat, suhu di luar 35°F dan mesin aiskrim saya sedang dihidupkan.

Sekarang sebelum anda melelapkan mata anda kepada saya dan dan hanya menganggap saya sebagai pinggiran gila, tolong, dengarkan saya.

Saya suka cranberry. Puja mereka, sebenarnya. Saya menyerbu mereka pada bulan November dan Disember kerana saya tidak cukup dengan rasa tat manis mereka yang hanya menggigit lidah anda.

Sos kranberi, tart, roti, biskut dan chutney kelihatan seperti saya akan memenangi hadiah pada akhirnya (mungkin lebih banyak cranberi?).

Saya sentiasa ingin mencuba membuat sorbet cranberi tetapi mari kita hadapi, tidak ada cranberi pada bulan Julai apabila cuaca mencecah tiga digit.

Elise Bauer

Namun, jika anda agak gila kranberi seperti saya, anda akan lebih bersedia untuk mencubanya.

Ia mendapat pujian yang bergema pada Kesyukuran dan digilap sejurus selepas keesokan harinya; oleh itu ia membuat penampilan Krismas juga. Warna garnetnya yang dalam dan rasa yang menggiurkan hanya berpadu dengan keceriaan dan semangat.

Dipasangkan dengan penyedut brendi yang baik atau mungkin beberapa lelaki berambut perang segar atau roti halia sorbet ini paling sesuai dinikmati di rumah yang selesa dibalut dengan baju sejuk terpanas anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *